Yoga weekend aan zee

Uitwaaien aan zee, in stilte mediteren op het strand, yoga workshops, ontspannen in de sauna en lekker biologisch eten. Voor wie er even tussenuit wil, alleen of met een vriend(in) en tot rust wil komen, organiseert Hanneke Megens, voedingsdeskundige en yogadocente, luxe yogaweekenden. De locatie is een verbouwde boerderij in het Zeeuwse Domburg, met uitzicht op de weilanden en op vijf minuten van het strand. Het yoga-weekend is geschikt voor beginners in yoga en gevorderden. Het eerstvolgende yoga-weekend wordt georganiseerd van 9-11 mei 2014.

Programma yoga weekend:

Vrijdag

Op vrijdag arriveer je rond etenstijd en kun je genieten van een huisgemaakte vegetarische maaltijd. Daarna is er een ontspannen yin yoga workshop. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna), of je struint nog even door de duinen.

Zaterdag

Nadat je zaterdag op het strand of in de moderne yogazaal hebt genoten van een yoga & meditatie sessie staat er een heerlijk ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee of het zwembad, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt! De middaglunch wordt verzorgd. Aan het einde van de dag is er een mindful diner dat je zintuigen zal betoveren. Na het diner is er een ontspannende yoga workshop en daarna kun je nagenieten van het uitzicht over de weilanden, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt!

Zondag

Zondag kun je de dag beginnen we met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een zondags ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte yogales. Daarna wordt het weekend gezamenlijk afgesloten met een lunch. Daarna kun je zolang je wilt nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

Locatie

Een modern verbouwde boerderij net buiten Domburg die voorzien is van alle luxe. Ruime tweepersoons slaapkamers met moderne (losse) bedden, een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio, grote keuken en relaxte woonkamer maken dit yoga weekend helemaal compleet. De locatie bevindt zich op nog geen vijf minuten van zee en biedt een waanzinnig uitzicht op de weilanden.

Data yoga weekenden 2014:

9-11 mei 2014 & 10-12 oktober 2014

Prijzen:

Tweepersoonskamer (2 eenpersoons luxe bedden) en gedeelde badkamer € 319,-

Tweepersoonskamer (2 eenpersoons luxe bedden) en eigen badkamer € 349,-

Het yoga weekend is inclusief:

  • 4x workshop Yoga
  • 1 x vroege vogel stilte meditatie
  • 2x overnachting in een 2-persoonskamer (2x 1-persoonsbed)
  • 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Alle maaltijden zijn huisgemaakt, vegetarisch en biologisch.
  • 1 speciaal mindful diner, dat de zintuigen betovert!
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en tennisbaan.
  • Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen.
  • Tussendoortjes bij de thee.
  • De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken klaar.

Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers.

Plaatsen zijn beperkt. Wil jij ook mee met het yoga-weekend? Meld je dan aan via de website van Hanneke Megens.

(Visited 573 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.