Yogafestival Haarlem, ontdek wat yoga (nog meer) is

Ben je nieuwsgierig naar wat yoga allemaal te bieden heeft? En lijkt het je leuk om nieuwe yogastijlen uit te proberen? Kom dan naar Yoga Festival Haarlem! Op Landgoed Elswout, een van de mooiste plekken van Haarlem, vindt op zaterdag 5 & zondag 6 juli de eerste editie van Yoga Festival Haarlem plaats. Oh My Yoga is erbij om verslag te doen van dit mooie evenement. Kom jij ook?

Yoga voor iedereen!

  •  7 buitententen
  • 30 verschillende yogavormen
  • 100 workshops
  • try-out tent met korte kennismakingslessen
  • gratis kinderprogramma

Familie-yoga

Het Yoga Festival Haarlem is er voor mannen en vrouwen, voor kinderen en senioren, voor liefhebbers van yoga en voor iedereen die yoga nog moet ontdekken. 30 yogadocenten – onder wie bekende namens als Helen Purperhart en Marieke de Lange – bieden maar liefst 30 verschillende soorten yoga aan in zeven tenten.

Zo kun je in de try-out tent onder andere deelnemen aan een les ‘easy yoga’, ‘bikram yoga’ of ‘hormoonyoga’. Andere bijzondere vormen zijn: acroyoga, Okido yoga, Kundalini partner yoga en Chakra yoga. Kortom, voor elk wat wils. De lessen duren anderhalf uur voor volwassenen, een uur voor de kinderen en een half uur als je een les volgt in de try-out tent.

Van massage tot meditatie

Op zaterdag wordt het festival om 10.00 uur geopend met een welkomstwoord door Marieke de Lange. Daarna kun je de yogavormen van jouw voorkeur beoefenen, genieten van live muziek en lekker eten en rondkijken op de bazar. Wil je bijkomen van een inspannende yogales of even tot rust komen dan kun je kiezen voor een meditatieles. Gedurende het hele festival kun je je laten masseren op het massageveld. In vier pagodetenten worden diverse massages aangeboden tegen een kleine vergoeding. Ook is er een markt met bijzondere producten en gezonde voeding.

Speciale gast op het festival is de boeddhistische monnik Keo. Hij is op zaterdag aanwezig en zal in gesprek gaan met mensen over het boeddhisme. Deze gesprekken zijn ter plekke te boeken en zullen plaatsvinden in een van de mooie theehuizen op het terrein.

Kaartverkoop & programma

Op zondagavond wordt het festival om zes uur afgesloten. Je kunt een kaart kopen voor het gehele weekend of voor één dag. Ook zijn er try-out strippenkaarten te koop voor 15 euro waarmee je 3x een try-out les kunt volgen. Kinderen tot 12 jaar zijn trouwens gratis.

Op de website van Yoga festival Haarlem vind je een overzicht van de verschillende kaarten en prijzen en vind je het volledige programma: www.yogafestivalhaarlem.nl.

WIN! 2x 2 Try-out kaarten

Altijd al willen kennismaken met yoga? Of benieuwd naar wat yoga allemaal te bieden heeft? Oh My Yoga geeft namens de organisatoren 2x 2 Try-out strippenkaarten cadeau. Zo kun je samen met een vriend of vriendin, je partner of je moeder 3 lessen volgen. Daarnaast geniet je van live muziek, dans, lekker eten en kun je rondstruinen op de gezellige bazar.

Kans maken? Like Oh My Yoga op Facebook: https://www.facebook.com/YogaOhMy en like de bijbehorende post over het festival. Deel het Facebook-bericht onder je vrienden. Mail dan ‘Yogafestival Haarlem’ naar info@ohmyyoga.nl.*

We zien je graag op zaterdag 5 of zondag 6 juli op Landgoed Elswout!

*Voorwaarden:

  • 1 reactie en e-mail per deelnemer,
  • deze winactie is geldig tot 31 mei.
  • de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht,
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.