Yoga in de zwangerschap – Congres Samsara

Speciaal voor zwangerschapsyogadocenten (in opleiding) organiseert Samsara Yogadocenten Opleiding voor de vierde keer het Samsara Zwangerschapsyoga Congres. Ben je werkzaam op het gebied van yoga en zwangerschap? Wil je op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, collega-docenten en specialisten ontmoeten en interessante lezingen en workshops bijwonen? Kom dan op zondag 23 november naar het prachtige conferentiehotel Het Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

Hormonen, vaderrol & mindfull parenting

Dit keer spreken onder meer yogadocente Lilian Kluivers en vroedvrouw Michelle ten Berge over balans in zwangerschap en recente ontwikkelingen in de zwangerschapsbegeleiding. Tijdens de middagworkshops worden o.a. thema’s rondom hormonen, adem, vaderrol en mindfull parenting uitgediept. Specialisten in de geboortezorg en (zwangerschaps)yogadocenten kunnen ervaren opdoen en praktische tips en oefeningen meenemen voor in hun praktijk.

Herkenbaar platform

Met een groeiend aantal deelnemers is het congres inmiddels uitgegroeid tot een herkenbaar platform waar docenten en specialisten elkaar ontmoeten, inspireren en ervaringen delen. Nieuw dit jaar, naast de inhoudelijke bijdragen, is een bazar waar bezoekers terecht kunnen voor yogakleding, boeken en informatie. Tussen de lezingen en workshops door is daar voldoende tijd voor.

Initiatiefnemer

Deze tweejaarlijkse congresdag wordt voor de vierde keer georganiseerd op initiatief van Samsara Yogadocenten Opleiding en is bedoeld voor alle zwangerschapsyogadocenten van Nederland en België van alle opleidingen. Ook andere specialisten rondom de geboortezorg, zoals verloskundigen, doula’s, gynaecologen en kraamverzorgenden zijn van harte welkom. Motivatie voor de opleiding is om de actualiteit, deskundigheid en kwaltiteit van zwangerschapsdocenten in Nederland (en Belgie) te behouden en te verbeteren.

Erkend als bijscholing

Het congres wordt erkend als bijscholing voor docenten die zijn aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland met 5 punten. Alle informatie over het congres is te vinden via www.samsaracongres.nl.

Samsara logo

Deelnamebedrag: 87,50 early bird prijs bij aanmelding voor 1 oktober; na 1 oktober is het bedrag 95,-.

(Persbericht Samsara 2014)

(Visited 49 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.