Yoga op Ibiza

Ibiza is bekend om zijn bruisende nachtleven, maar het Spaanse eiland is meer dan alleen een party-eiland. Je vindt er pure, ongerepte natuur, witte zandstranden, pittoreske dorpjes en rust, ver weg van de jetset en het feestende publiek. Ibiza heeft daardoor ook een magische aantrekking op yogi’s, rust- en natuurzoekers en liefhebbers van bewustwording. Voor yogadocenten Astrid Burghout en Bianca van Zeijderveld is Ibiza dan ook de uitgelezen plek om een yoga retreat te organiseren. Zij doen dit van 24 mei tot 31 mei 2014.

Yoga Retreat Ibiza 2beyou

Yoga Retreat Ibiza 2beyou

Vinyasa, Ashtanga en Hatha yoga, meditatie, massage en een mindfulcoaching… En daarnaast ook lekker eten, luieren en ontspannen. Dat alles gecombineerd in een retreat: just 2beyou op Ibiza. Het is een echte relax-week, waarin je al je zintuigen eens extra kunt verwennen en Ibiza intens kunt beleven. De retreat is geschikt voor alle niveaus, van de beginneling tot de ervaren yogi. De yoga-lessen worden gegeven door Bianca en Astrid, zij zijn gediplomeerd yoga-docent en hebben veel yoga-ervaring. “Deze yoga retreat geeft verdieping, ontspanning & rust, saamhorigheid, inspiratie, humor & vreugde en draagt bij aan je persoonlijke groei; kortom je wordt er een rijker mens door!”

Dagprogramma:

  • 09.00-10.15 uur Yoga
  • 10.30-12.00 uur Ontbijt
  • 12:00 – 18.00 Lekker vrij: chillen bij het zwembad, op het strand, huur een auto en ga er op uit. Of maak een afspraak voor een massage of mindfulcoach gesprek.
  • 18.30-19.45 uur Yoga
  • 20.00-21.30 uur Diner
  • 21.50-22.10 uur Meditatie

Op woensdag ben je na het ontbijt vrij.

 

Verblijf in een Spaanse villa

Yoga Retreat Ibiza 2beyou

Je verblijft in een prachtige villa met authentieke Spaanse accenten en moderne aanpassingen(WIFI aanwezig). De villa heeft een eigen zwembad waar je je dagelijkse baantjes kunt zwemmen of kunt plaatsnemen op een van de relaxte ligbedden met uitzicht over de vallei. De villa heeft 6 slaapkamers (shared rooms, 2-persoons bedden en enkele 1-persoons bedden) die smaakvol zijn ingericht en van elk comfort zijn voorzien. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer en airco. Naast het verblijf is er ook heerlijk eten, bij elk ontbijt en diner worden je smaakpapillen verrast door de kookkunsten van de kok. De hele dag is er kruidenthee, koffie en water beschikbaar.

Prijs:

De prijs voor de all-in yoga retreat is 975,–

De prijs is per persoon en inclusief: verblijf, twee yogalessen per dag, dagelijkse meditatie, ontbijt en diner, 30 minuten massage of mindfulcoaching (op zaterdag 24 mei ontvangst buffet en als laatste een snel ontbijt op zaterdag 31 mei).

Interesse of meer info?

Stuur Astrid een bericht via: astridburghout@live.nl. Of neem contact op via: 06-25227022

Check ook de Facebook pagina: Yoga Retreat Ibiza 2beyou.

En kijk op: www.astridburghout.nlhttp://www.huishurenibiza.nl/op-ibiza/yoga-op-ibiza/ of http://www.bohogems.nl/lifestyle-yoga-retreat-ibiza-2beyou/

 

 

 

 

 

 

(Visited 485 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.