WIN! 3x TRY OUT tickets voor Yoga Festival Leiden 19 april

Photo credits: Elinoor Veldman.

Nederland is een nieuw yoga festival rijker: Yoga Festival Leiden! Voor alle fervente yogaliefhebbers én iedereen die kennis wil maken met yoga. Zet zondag 19 april alvast in je agenda, want dan vindt de eerste editie plaats van Yoga Festival Leiden in cultureel centrum Scheltema.

Yoga met livemuziek

Het festivalprogramma biedt een scala aan lessen en workshops door yogadocenten uit het Leidse en landelijk bekende namen. Bezoekers kunnen lezingen van o.a. yogabloggers bijwonen en een massage of privé-consult boeken. Op de lifestylemarkt zijn allerlei yogaproducten, gezonde en duurzame hapjes en drankjes, en eigengemaakte producten te koop. Livemuziek zorgt samen met het authentieke Scheltema gebouw voor een sfeervolle omlijsting van het festival.

Ontmoetingsplek

Initiatiefnemers zijn Santa Hissink van De Yogastudio, Dounia Bouzoubaa van Aurora Yoga en Wendy Manders van YogaSucasa. Zij willen laten zien hoeveel Leiden heeft te bieden op het gebied van yoga en meditatie, en wat er allemaal nog meer kan. Santa Hissink vertelt: “Yoga is al jaren enorm populair en dat zie je ook terug aan de vele yogascholen in en rond Leiden, en het leek ons leuk om onze krachten eens te bundelen. Veel docenten doen mee. Er zijn try-out-lessen voor beginners tot masterclasses voor de meer ervaren yogaliefhebber. Ook hebben we speciaal voor de jonge ‘yogi’ kinder- en tieneryoga. Het leuke is dat iedereen elkaar ontmoet onder één dak. Scheltema met zijn vele zalen en authentieke sfeer leent zich daar uitstekend voor.”

Early-birds

Het programma wordt half februari bekendgemaakt, maar voor iedereen die niet kan wachten is de website al online. Hier kan je ook vast kaarten bestellen met early-bird- korting en je opgeven voor de digitale nieuwsbrief. Ga naar www.yogafestivalleiden.nl.

Yoga Festival Leiden
zondag 19 april 2015
10.oo – 18.00 uur
www.yogafestivalleiden.nl

WIN! 3X Try-out kaarten

Logo YF LeidenBenieuwd naar wat yoga allemaal te bieden heeft? Oh My Yoga geeft namens de organisatie van Yoga Festival Leiden 3 try-out kaarten (t.w.v. € 15,00) cadeau! (Beginnende) yogi’s die willen ervaren wat yoga nu eigenlijk is, kunnen met deze kaart 2 yogalessen proberen in de Shiva zaal. Ook heb je toegang tot de gezellige yoga & lifestyle-markt.

Kans maken? Word dan vriend van Oh My Yoga op Facebook en van Yoga Festival Leiden op Facebook. Like dan de post op Oh My Yoga. Mail tot slot ‘Yoga Festival Leiden’ naar info@ohmyyoga.nl.*

We zien je graag snel op de yoga-mat op 19 april!

*Voorwaarden:

  • 1 reactie en e-mail per deelnemer,
  • deze winactie is geldig tot vrijdag 13 februari 2015.
  • de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht,
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

© Photo credits: Elinoor Veldman

(Visited 267 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *