Win! Ganesha yoga top Wellicious

Wellicious Charity T-shirt by Kerstin Linnartz

Dit hippe yoga shirt van het kledinglabel Wellicious is vrouwelijk, vrolijk en uniek. Het ‘Charity’ shirt is speciaal voor Wellicious ontworpen door Kerstin Linnartz en in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Heel tof dus dat Oh My Yoga namens Wellicious dit leuke, spirituele shirt (t.w.v. € 59,95.) cadeau mag geven.

Om Gam Ganapataye Namaha

Deze top heeft een mooie spirituele betekenis. De afbeelding staat voor de olifantengod Ganesha, de hindoegod van kennis en wijsheid en de god die hindernissen in het leven uit de weg ruimt. Met één been staat Ganesha stevig verankerd in de grond, de aarde. Het andere been is iets opgetrokken en staat voor het spirituele. De tekst ‘Om Gam Ganapathaye Namah’ op het shirt is een groet aan Ganesha. Mediteren met deze mantra, geeft je de energie van Ganesha. Heerlijke inspiratie terwijl je jouw yogaposes doet.Wellicious Ganesha Yoga top Back Twist Top

Winnen!

Dit hippe yoga shirt kun jij winnen! Hoe? Door simpelweg dit bericht te liken, via de Facebook-button onderaan de blog (of op de Oh My Yoga Facebook-pagina) en door een mail te sturen naar info@ohmyyoga.nl, met daarin jouw gegevens en gewenste kledingmaat. Bij 50 likes wordt het t-shirt verloot onder de likkers.* Deze winactie is inmiddels verlopen. 

Met een beetje geluk draag jij binnenkort het Wellicious Ganesha shirt op de yogamat.

My Wellicious Favourite

MyWelFav

Kijk op www.wellicious.com voor meer hippe yoga & pilates loungewear. Een van mijn favorieten en tevens het fashion stuk uit de najaarscollectie van Wellicious is deze Dream Top. De trendy top is niet alleen handig voor op de yogamat maar ook geschikt voor een avondje uit. De top heeft een ingenaaide beha voor meer stevigheid tijdens de poses en voelt licht en zacht aan. Verkrijgbaar in de kleuren grapevine (zie foto), orchid en zwart. Prijs: € 79,95. Meer informatie over Wellicious, vind je ook op: Downdog in Style.

 

Deze winactie is inmiddels verlopen. 

*Voorwaarden WinActie:

  • 1 reactie per persoon,
  • deze winactie eindigt wanneer de 50 likes zijn bereikt, of eindigt uiterlijk op 5 december (ongeacht het aantal likes)
  • winnaars worden per mail op de hoogte gebracht,
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

(Visited 284 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.