WIN! 3X Powerfood, Yoga & Meditatie by Tara Stiles

Als je ergens een positieve vibe van krijgt, is het wel van het nieuwe boek van de Amerikaanse yoga guru Tara Stiles: ‘Powerfood, Yoga & Meditatie’ (oorspronkelijke titel: ‘Make your own rules diet’). Tara, ook wel yoga rebel genoemd door de New York Times, heeft een duidelijke boodschap: weg met al die voorgeschreven diëten, dogma’s en hypes, maak je eigen regels: do what makes you feel amazing!

Eindelijk, een boek dat je niet vertelt wat je moet doen of denkt te weten wat goed voor je is. Dit boek helpt je ontdekken wat goed is en voelt voor jou. In Powerfood, Yoga & Meditatie reikt Tara Stiles je drie vaardigheden aan die je lifestyle een boost geven: yoga (om goed te bewegen), meditatie (om je geest tot rust te brengen) en gezonde voeding (powerfood). Het mooie is dat deze lifestyle voor iedereen bereikbaar is, je hebt er alleen maar een yoga mat, meditatiekussen en een keuken voor nodig. Simpel en effectief, aldus Tara.

Tara’s verhaal

Tara deelt in dit boek voor het eerst openhartig haar eigen verhaal. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam ze tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken. Ze kwam – onder andere door yoga en meditatie – weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze je laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken.

Lifestyle boost

Tara Stiles boek 2Tara helpt je te voelen waaraan jouw lichaam behoefte heeft. Volgens de Amerikaanse yoga ster vormen yoga, meditatie en juiste voeding de ideale mix om jou terug te brengen naar de basis. En je weer in contact te brengen met jezelf. Ze introduceert de drie lifestyle boosters op een speelse en leuke manier. Dus geen ingewikkelde yogahoudingen, ongezonde diëten en urenlange meditatiesessies. Tara moedigt je op een laagdrempelige manier aan om makkelijke yogahoudingen uit te proberen, eens even stil te zitten en te ervaren wat een meditatieoefening met je doet en om vriendjes te worden met je keuken en de supermarkt. Zo geeft ze tips voor yoga thuis, hoe te beginnen met mediteren en helpt ze je keuken weer gezellig te maken.

‘Omdat het jouw weg is met jouw regels, kun je dit doen op een manier die jij prettig vindt.’

Door haar relaxte en verfrissende kijk op yoga en koken, maakt ze een gezond leven leuk en bereikbaar voor iedereen. Je krijgt echt zin om aan de slag te gaan. Als je nog nooit eerder aan yoga hebt gedaan, is Tara’s Powerfood een goed begin. Zoals ze zelf zegt: ‘Alles wat je hoeft te doen is beginnen en jezelf toestaan om diep te ademen en ontspannen te bewegen. Het doel is niet om je been in je nek te kunnen leggen maar om je beter te voelen’.
Tara laat je zien wat een bepaalde yogahouding en meditatieoefening kan doen voor je (innerlijke) gezondheid, maar ze benadrukt ook dat het belangrijk is dat je trouw blijft aan wie je bent en aan wat jij nodig hebt.

Verwennerij uit de keuken

Amandelboterfudge, recept uit het boek: Powerfood, Yoga & Mediatie

Amandelboterfudge, recept uit het boek: Powerfood, Yoga & Mediatie

Heb je trek gekregen na al die yoga en meditatie, dan is het tijd om de keuken in te gaan. Tara overvalt je niet met ingewikkelde recepten en een ellenlange lijst aan ingrediënten. Ze laat juist zien hoe je heel eenvoudig iets lekkers en gezonds in elkaar flanst. Zoals de smoothies ‘Turn up de biet’, ‘Banango en de ‘Strawberry shortcake’. Ook hier laat ze zien dat er geen honderd stappen en allerlei regels nodig zijn om te stralen van gezondheid. Net als voor yoga geldt ook voor koken en al het andere in je leven: blijf ontspannen en geniet ervan!

Tot slot biedt Tara je twee programma’s aan waarin ze yoga, meditatie en voeding samenvoegt, richting een gezonde en gelukkige lifestyle.  In het ‘zeven dagen om je stralende leven mee te beginnen’ start je iedere dag bijvoorbeeld met enkele minuten meditatie, gevolgd door een lekker en eenvoudig ontbijtrecept en een serie yogahoudingen. Daarna kun je kiezen voor het ‘Dertig-dagenplan voor werkelijke transformatie’. Voor beide programma’s geldt: er zijn geen regels, het gaat erom hoe jij je erbij voelt. Om met Tara te spreken: ‘Get on the mat, get on the cushion, get in the kitchen!’

WIN 3X Powerfood, Yoga & Meditatie

Volg Oh My Yoga en WIN!

Ben je klaar voor een nieuwe, gezonde lifestyle, waarbij jij jouw eigen regels bepaalt?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij OMY maak je namelijk kans op het boek Powerfood, Yoga & Meditatie van Tara Stiles. Meedoen is heel easy. Het enige wat je hoeft te doen is het instragram account volgen van Oh My Yoga en de stappen hieronder te volgen:

Tara Stiles - Powerfood, Yoga & Meditatie, Kosmos Uitgevers, prijs: € 19,99.

Tara Stiles – Powerfood, Yoga & Meditatie, Kosmos Uitgevers, prijs: € 19,99.

  1. Volg @ohmyyoga op Instagram
  2. Like de bovenstaande foto op Instagram
  3. Deel de foto via je eigen Instagram account
  4. Tag @ohmyyoga en #powerfoodlifestyle #ohmyyoga

Meedoen via Facebook

Heb je geen Instagram account dan kun je ook meedoen via Facebook (beide mag ook). Volg onze Facebook-page en like de bijbehorende post. That’s all!
Doe je mee met de winactie, vergeet dan niet een e-mail te sturen met je naam en gegevens naar info@ohmyyoga.nl met als onderwerp ‘powerfood’. Succes!*

Wat je nog even moet weten als je meedoet: 

  • Meedoen kan tot en met zondag 15 maart, 12.00 uur.
  • Alleen als je ook een e-mail stuurt, maak je kans. Vergeet dit niet, zou jammer zijn.
  • De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

(Visited 421 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.