Win! 2×2 bioscoopkaarten voor The Lunchbox

Op 12 december gaat de Indiase feelgoodfilm The Lunchbox in premiere, een film over kleine genoegens die de mens gelukkig maken. Omdat december een feestelijke maand is, geeft Oh My Yoga 2 x 2 vrijkaartjes weg voor dit verrassende liefdesverhaal.

Lunchtrommel-correspondentie

TheLunchbox-postimag

Ila probeert wat meer pit in haar huwelijk te brengen. Ze volgt een tip van haar buurvrouw en bereidt de lekkerste maaltijden voor de lunchbox van haar echtgenoot. In de Indiase metropool Mumbai gaan elke dag duizenden bezorgers (dabbawala’s) op pad om een lunchtrommel van keuken naar de werkplek te brengen. Zo ook het lunchtrommeltje voor de echtgenoot van Ila. Door een verkeerde bezorging en een ongelukkige samenloop van omstandigheden belandt zijn lunchbox echter op het bureau van de verbitterde en eenzame kantoormedewerker Saajan (Irrfan Kahn, Slumdog Millionaire, Life of Pi). Als Ila dit ontdekt, stopt ze een briefje in de trommel. Het is het begin van een lange lunchtrommel-correspondentie, die de twee gebruiken om hun hart te luchten. Er groeit iets moois…

The Lunchbox was dé vrolijke verrassing van het programma Semaine de la Critique van Filmfestival van Cannes dit jaar. De film werd door het publiek van WORLD CINEMA AMSTERDAM verkozen tot beste film. Vanaf 12 december draait The Lunchbox in onderstaande Nederlandse bioscopen:

Amsterdam (Rialto, Ketelhuis, Cinecenter), Amersfoort (De Lieve Vrouw), Arnhem (Focus Filmtheater),  Breda (Chassé Cinema), Delft (Lumen), Den Bosch (Verkadefabriek), Den Haag (Filmhuis Den Haag), Eindhoven (Plaza Futura), Enschede (Concordia), Groningen (Forum Images), Haarlem (Filmschuur), Leeuwaarden (Slieker Film), Maastricht (Lumiere), Nijmegen (LUX), Rotterdam (Lantaren Venster), Utrecht (’t Hoogt) en Zwolle (Fraterhuis).

Win vrijkaartjes!

Oh My Yoga mag namens Cinemien 2 x 2 vrijkaarten verloten voor The Lunchbox. Kans maken op kaartjes? Mail dan voor 5 december ‘The Lunchbox’ naar info@ohmyyoga.nl en like dit bericht via de FB-button onderaan de blog of op de Facebook-pagina van Oh My Yoga: https://www.facebook.com/YogaOhMy. That’s all! Wie weet ervaar jij binnenkort een klein beetje Indiaas geluk in de bios.*

Deze actie is inmiddels verlopen. 

*Voorwaarden:

  • 1 e-mail per persoon,
  • deze winactie is geldig tot 5 december,
  • de vrijkaartjes zijn in te leveren in een van bovengenoemde bioscopen en geldig zolang de film The Lunchbox draait,
  • winnaars worden per mail op de hoogte gebracht en krijgen de vrijkaartjes thuisgestuurd,
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

 

 

(Visited 64 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.