Yoga on stage: Chakra’s & Chardonnay

Yoga leeft! Meer dan ooit tevoren. Een theatervoorstelling waarin ‘yoga’ de hoofdrol speelt, kon uiteraard niet lang meer op zich laten wachten. Vanaf februari is Chakra’s en Chardonnay te zien in theaters door heel Nederland. Een hilarische toneelkomedie over yoga, superfoods en menselijke tekortkomingen in de zoektocht naar rust, wijsheid en een lenige geest. Leuk om met je mede-yogi’s en je vriendinnen naartoe te gaan.

Verlichting of Chardonnay?

C&C 263-3027-Portret_ChrisTates_(c) PiekHet reuzengrote yoga-ego van Yan, die als spiritueel master wil doorbreken, doet geen goed aan de relatie met Chana; zijn vriendin en compagnon. Als Yan dan ook nog eens in zee gaat met de Russische Olga, breekt er iets bij Chana. Ze begint haar eigen yogaschool om de hoek, waarna er een felle strijd ontbrandt tussen de twee. Wanneer Chana bijna wordt omgebracht door Olga –  in dit soort heilige oorlogen is alles geoorloofd, vindt de Russin – beseft Yan dat er een andere richting moet worden gekozen. Hoe zit het met de loyaliteit van zijn trouwe yoga-studenten Merel en Elvira? Gaan zij voor de ‘Verlichting’ of liever voor de Chardonnay…?

De komedie Chakra’s en Chardonnay laat zien hoe mensen zich kunnen misdragen in een setting die vraagt om innerlijk evenwicht. Maar hoe yoga is de ‘yoga’ dan eigenlijk?

Cast Chakra’s & Chardonnay

De toneelkomedie wordt onder andere opgevoerd door: Chris Tates, Ellen Pieters, Melody Klaver, Marie-Louise Stheins e.a. Script: Marciel Witteman, regie: Bruun Kuijt.

Win kaartjes voor de voorstelling!

Zin om een avondje heerlijk te lachen met je vriendinnen? Vanaf 19 februari is Chakra’s en Chardonnay te zien in het theater. Namens Bos Theaterproducties mogen we 2 vrijkaartjes weggeven voor Chakra’s en Chardonnay in een theater* van jouw keuze.

Chakras 263-460-Flyer A5

Zo maak je kans op die vrijkaartjes?

  • Ga naar de Facebook-pagina van Oh My Yoga.
  • Like de pagina en de post ‘Chakra’s & Chardonnay‘.
  • Mail vervolgens naar info@ohmyyoga.nl waarom jij iemand wilt verrassen of meenemen naar deze voorstelling. Vergeet niet om twee theatervoorkeuren door te geven.

*Meedoen kan tot maandag 22 februari.
De speellijst vind je op de site van Bos theaterproducties.

Geniet van de voorstelling!

© Beeld is van Piek Fotografie

(Visited 402 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.