Spiriosa festival: lach, dans, ontmoet en laat los!

In een groep mediteren, met verf in de weer of zwieren en zwaaien tijdens een workshop trancedans en lachyoga. Plezier, loslaten en genieten staan centraal op het Spiriosa festival: een bewustwordingsfestival dat op 29 en 30 augustus wordt gehouden in Schinnen (Zuid-Limburg). Ben jij er ook bij?

Er worden aardig wat festivals gehouden gedurende de zomerperiode, wat Spiriosa zo bijzonder maakt zijn de slimmerikken, losbollen, kunstenaars, levensgenieters, creatievelingen, krachtpatsers, romantici, acrobaten en gezelligheidsdieren die er rondlopen. Een kleurrijk en vrolijk festival dus en daar besteden we graag aandacht aan.

spiriosa festival versie 5 zonder datum zonder balk

In het laatste weekend van augustus is het Spiriosa festival the place to be om je weer even op te laden met muziek, dans, workshops en lekker eten. Deze tweede editie van het festival vindt plaats nabij de oude steenfabriek Plinthos in het Limburgse Schinnen. De bosrijke omgeving en de prachtig gerenoveerde fabriek zijn het ideale festival-decor.

Ontmoetingsplek

De missie is dezelfde als vorig jaar: mensen bij elkaar brengen en op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met spiritualiteit en bewustwording. Of je nu een doorgewinterde festivalbezoeker of een geïnteresseerde buurtbewoner bent, het festival biedt een fijne ontmoetingsplek waar je alles even kunt loslaten. Dat kan bijvoorbeeld met een kennismaking in pranayama, workshop transdance of biodanza, een Thaise yogamassage of een inspirerende lezing over de werking van kruiden of brontherapie.

Spiriosa-sfeer

Er is veel te doen. Mooie is dat deelname aan de workshops en het bijwonen van lezingen bij de entreeprijs is inbegrepen. Wil je als bezoeker wat persoonlijker de diepte in, dan kan er bij verschillende coaches, therapeuten en andere deelnemers tegen een kleine vergoeding een individuele sessie worden gevolgd.

Inzichten, diepgang en happiness

Naast een hoop inzichten en diepgang biedt het Spiriosa Festival ook een breed muziekprogramma, een vrolijke happymarkt met bijzondere waar en foodstands met heerlijk eten. Het grote kampvuur zal constant branden, en over het hele terrein bevinden zich spannende verstopplekken, kleine verrassingen en loungehoeken waar je als bezoeker even een powernap kunt doen. Bekijk anders ook de sfeerimpressie van Spiriosa 2014 om een idee te krijgen:

Kom jij ook?

In de voorverkoop (tot en met 26 augustus) kost een dagticket € 10,- en een weekendticket €18,-. Jonge mensen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang tot het festival (toegang onder begeleiding van een volwassene). Op het festivalterrein is genoeg te doen voor kinderen. Als ouder kun je dus met een gerust hart je kroost laten rondrennen en genieten van het festival. Wil je overnachten op het festivalterrein? Dat kan! Neem dan wel je eigen tentje mee.

Meer weten over het programma, de workshops en prijzen, neem een kijkje op www.spiriosafestival.com.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.