Rondbuikig geluk

Als je ‘m ziet, dan word je ongetwijfeld net zo ‘verliefd’ als ik op deze boeddha. Met een baby op komst is het lastig om deze Huggy Buddha met hoog knuffelgehalte te laten liggen. Maar eerlijk is eerlijk, zelf vind ik het ook heerlijk om met deze Happy Huggy Buddha® te knuffelen. De knuffel boeddha is geinspireerd op Boeddha, de reizende boeddhistische monnik die mensen leerde dat geluk in kleine dingen zit.

Dutch design

Het leuke aan de Huggy Buddha® is dat de knuffel ondanks zijn oosterse achtergrond een puur Nederlands ontwerp is. Het idee is afkomstig van Sandra de Vries van Big Buddha. Met Huggy Buddha® heeft ze boeddha zacht en knuffelbaar gemaakt. De Huggy Buddha® is een grote-mensen- en kindervriend, en staat voor onbezorgdheid en geluk. Mooi om in je huis te hebben of aan een dierbare te geven om te zeggen hoezeer je diegene waardeert. Door middel van het bijgeleverde label kun je de ontvanger een persoonlijk en liefdevolle ‘hug’ geven.

Dear…, with this Buddha I give you peace, comfort, trust and all my love. Big Hug, ….

 

Make-A-Wish

Nog een goede reden om de Huggy Buddha® in huis te halen en/of cadeau te doen is dat van iedere verkochte Huggy Buddha® 2 euro wordt gedoneerd aan de Make-A-Wish stichting. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Met jouw aanschaf zorg je mede voor een glimlach op het gezicht van deze zieke kinderen.

Mail, like en win!

Om de lancering van de nieuwe website Oh My Yoga te vieren, geef ik een Huggy Buddha® cadeau. Zo geef ik met Oh My Yoga een klein beetje geluk weg en steun ik de Make-A-Wish stichting. Wat je daarvoor moet doen? Je mag dit bericht liken of de Facebook-pagina van Oh My Yoga liken: https://www.facebook.com/YogaOhMy. Stuur in ieder geval een mail naar info@ohmyyoga.nl en vertel daarin waarom jij de Huggy Buddha® wilt ontvangen. Onder de eerste 50 Facebook-likers en mailers verloot ik 1 Huggy Buddha®, dus wacht niet te lang met reageren.*

Je kunt de Huggy Buddha® ook bestellen via de website van Huggy Buddha, voor € 39,95 incl. verzendkosten.

 

* Deze actie is niet langer geldig. De lucky winner heeft inmiddels persoonlijk bericht gekregen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *