OHMat: Dutch design yoga mat

Op zoek naar een nieuwe yoga mat voor na de zomer? Dutch yogi Debbie Jongejan raakte tijdens een yoga retreat geinspireerd tot de OHMat. Een unieke handgetekende, spiritual rooted en tegelijk urban eco-friendly yoga mat. Een yoga mat zoals je ‘m niet eerder spotte in Nederland!

Het verhaal van OHMat:

‘Wegdromend achter mijn bureau wist ik dat ik niet het leven leefde waarvoor ik was geboren. Hoogste tijd om uit mijn vertrouwde comfort-zone te stappen. Ik verkocht de auto en vertrok…

Jaren daarvoor, in een ashram in India, voelde ik dat op een dag mijn pad zou leiden naar een yoga teacher training om mijn liefde voor yoga filosofie te verdiepen. Ik vertrouwde op mijn gevoel dat yoga mij de richting zou wijzen. Maar India was niet mijn thuis…Bali bleek mijn bestemming. Nadat ik de training had afgerond, gaf ik yogalessen bij de meditatietempel van Priestess Nik Starr in Ubud. Dit leidde mij naar een Balinese ceremonie van een High Priest. Hier kreeg ik mijn visioen om diepgewortelde spirituele yogamatten te ontwerpen, met yoga als fundament.

Dankbare creatie

OHMat design yoga mats

7 Chakra yoga mat

Het ontwerp op elke yogamat teken ik, waarna ik er een graphic design van maak. Heel bewust heb ik voor organic materiaal gekozen, om zo respect te tonen naar moeder aarde. De basis is 100% natuur rubber. De toplaag is een absorberende microfiber. De print is op waterbasis en wordt er in geprint. De print vervaagt dus niet bij veel gebruik.

De yogamatten zijn verbonden aan heilige numbers en de eerste bestelling was 108 stuks. Met overtuiging voel ik dat dit een dankbare creatie is van het Universum en ik hoop dat deze yogamatten dezelfde inspiratie geven aan iedereen, die ze mij geven in yoga.’

UNIQUE HAND-DRAWN GRAPHIC DESIGN – 100% NATURAL RUBBER – ORGANIC – WATER BASED PRINT – BIODEGRADABLE – WASHABLE!

Verkoopinformatie:

Mats_Infnti_largeDe ontwerpen ‘Dreamcatcher’ en ‘7 chakra’ zijn verkrijgbaar voor € 84,- inclusief verzendkosten en gratis draagriem en zijn te bestellen via: www.Ohmat.nl.

De OHMat yoga matten zijn ook te koop bij INFNTI lifestyle, Haarlemmerstraat 169, Amsterdam, www.infnti-lifestyle.com.

Kijk voor meer info op: Facebook.com/OHMatDutchDesignYogaMats.

(Visited 793 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.