Let’s introduce Suus…

Foto: Bronwyn May

‘Je kan de windrichting niet veranderen, wel je zeilen.’

Suus-zee

Van detoxen op de Veluwe en de downward facing dog tijdens een yogavakantie in Griekenland tot een relaxte les Vinyasa flow in Amsterdam. Suus de Jong (1972) is een reizende yogadocent en combineert zo haar twee grootste passies: reizen en yoga.

Haar yoga-opleiding volgde ze bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Ze begon deze opleiding omdat ze tijdens haar reizende zeilleven goede yogalessen miste. De Ashtanga yoga-opleiding deed ze in eerste instantie om meer kennis op te doen voor haar eigen ‘practice’. Al snel merkte ze hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en anderen te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. En dat is waar Oh My Yoga ook voor staat.

Als Suus in Nederland is dan geeft ze groepslessen in Amsterdam. Daarnaast is ze yogadocent en masseuse tijdens yoga-weekenden van Lighthouse Works en verzorgt ze yogavakantieweken in Griekenland. Ook werkt ze als freelance projectmanager voor reclamebureaus, goede doelen en grote merken. Qua werk vindt ze de combinatie van yoga en ‘de zakelijke wereld’ een rijkdom!

Ze zit boordevol inspiratie en heeft een positieve flow. Heel tof dus dat Suus blogs schrijft voor Oh My Yoga. Haar blogs lees je hier.

(Visited 311 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *