Mindful overwinteren in Portugal

We doen het veel te weinig, onszelf zo af en toe heerlijk verwennen. Met een wellness-vakantie bijvoorbeeld. Zeker nu de dagen steeds korter en kouder worden, is het niet verkeerd om een korte break in te lassen en te genieten van spa, yoga, lekker eten en de rust. Martinhal Beach Resort & Hotel in Portugal is een oord waar je je kunt opladen en zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust kunt komen. Het is een luxe vijfsterrenresort, waar je vanaf november tot en met april terechtkunt voor ‘mindful’ vakantiepakketten. Waaronder een Kundalini Yoga week. Daarnaast ervaar je de luxe van het resort met een 500 meter lang strand, spa en restaurants waar zowel Portugese gerechten als ‘raw food’ maaltijden geserveerd worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een relaxte en gezonde break.

Martinhal-Spa

Kundalini Yoga weken: mindful overwinteren

De Kundalini Yoga weken van Martinhal zijn geschikt voor iedereen. Leid je een druk en stressvol leven, dan heb je vooral veel baat bij deze vorm van yoga. Kundalini, ook wel de ‘yoga van het bewustzijn’ genoemd, werkt reinigend door gifstoffen en gevoelens als stress, frustratie en angst op te lossen. Naast de dagelijkse meditatie- en yogalessen begeleid door internationale Kundalini yoga-experts Andrea Schipper and Andre Danke, geniet je ook van de vrij toegankelijke spa, een uur (paddle)tennis per dag en wandel je in het nabij gelegen national park en op het strand. Je verblijft in een van de luxe vakantiehuisjes of in een hotelkamer. Er zijn vier yoga weken, van vier tot zeven nachten, verspreid over de maanden november tot en met april. Prijzen vanaf €80 per persoon per nacht, excl. vlucht. Ontbijt en lunch of diner in de drie restaurants zijn inbegrepen, variërend van een salade en smoothies tot een verse ‘vangst-van-de-dag’.

Martinhal-crop4

Spa & Wellbeing weken: jezelf opladen

Tijdens de Spa & Wellbeing weken zorg je optimaal voor je lichaam. Je kun jezelf weer helemaal opladen door deel te nemen aan de pilates- en yogalessen en wandel- en fietsactiviteiten in het nationaal park en op het strand. Ook krijg je 15% korting op de massages en lichaamsbehandelingen in Martinhal’s spa waar je ook kosteloos toegang hebt tot de sauna, stoombad en jacuzzi. Wie zich wil verdiepen in Ayurveda boekt een medische sessie met de Indiase geneesheer Shaik Abdul Latheef. Je overnacht in een luxe vakantiehuisje of in een hotelkamer. Er zijn meerdere Spa & Wellbeing weken in de periode november tot en met april, de eerste week vindt plaats van twee tot negen november. Prijzen zijn vanaf €80 per persoon per nacht excl. vlucht. Vegetarische en raw food maaltijden vallen binnen het pakket en worden bereid door een Portugese topchef.

Voor meer informatie: 

Martinhal Beach Resort & Hotel: www.martinhal.com

Yoga weken: http://www.martinhal.com/offers/sites/yoga-weeks-en.html

Spa & Wellbeing weken: http://www.martinhal.com/offers/sites/wellbeing-week-en.html

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.