Let’s Sup & Yoga!

SUP-yoga is hot! En vooral verkoelend. Niks lekkerder dan met dit mooie weer in het water te zijn en al suppend aan je lichaam te werken. Wil je leren SUPPEN en leren hoe je een SUP (surf) board gebruikt als yogamat? Schrijf je dan in voor de SUP-yoga workshop op 31 mei in het Banyan Centre in Voorst. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Oh My Yoga heeft ook een leuke winactie voor deze workshop, lees dus zeker even verder.

SUPPEN…

…komt van ‘Stand Up Paddling’, het is wereldwijd de snelst groeiende watersport. Beroemdheden zoals Cameron Diaz, Jennifer Anniston, Rihanna, Cindy Crawford en Matthew McConaughey zijn dagelijks al suppend op hun SUP board te vinden langs de kust van California.

Body & Mind workout

SUPyoga - workshop Banyan Centre

SUP komt oorspronkelijk uit Hawaï. In de jaren zestig en in de tijd van de Beach Boys wilde iedere Amerikaan leren surfen. Hawaiaanse surfleraren stonden destijds al op een SUP board om de enorme hoeveelheid surfstudenten in de golven in de gaten te houden. Het grote verschil met gewoon surfen? Bij surfen lig je op je buik op je board en gebruik je beide armen om te paddlen. Bij suppen sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met een paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. SUPPEN is een heerlijke complete body & mind workout, waarbij je op een ontspannen manier intensief je core traint. Je traint vooral de spieren van je buik, onderrug, schouders, billen en benen maar omdat je continu voor balans moet zorgen is SUPPEN eigenlijk een zeer efficiënte oefening voor alle spieren in het lichaam.

SUP-yoga

SUPyoga - workshop Banyan Centre

Het glijden over het water door de natuur werkt ontspannend en in Amerika werd al snel de overeenkomst tussen SUPPEN en yoga ontdekt. Yoga heeft dezelfde meditatieve werking en als je deze elementen samenvoegt op het water, dan heb je een outdoor activiteit die zijn weerga niet kent: ‘SUP-Yoga’. In de eendaagse ‘SUP-yoga workshop’ van het Banyan centre leer je suppen en ervaar je hoe het is om te water en op een SUP board yoga te beoefenen.

Je SUP board is lang en stabiel en in de ochtendclinic van Jeroen Boks kan iedereen het suppen eenvoudig leren. Yogadocente Mireille de Haas geeft in de middag eerst een yoga les op het land en dan… SUP-Yoga op het water! Kracht, balans, meditatie en souplesse komen samen tijdens deze unieke dag waar het fun element voorop staat. SUP-Yoga is een volledige work-out voor lichaam én geest.

Programma SUP-yoga workshop

 SUPyoga5

Wanneer: 31 mei 2014, 10:00 – 16:00 uur

 • 10:00 – introductie
 • 11:00 – SUPPEN (les Jeroen Boks)
 • 13:00 – lunch
 • 14:00 – yoga in de natuur (les Mireille de Haas)
 • 15:00 – pauze
 • 15:15 – SUP-Yoga
 • 16:00 – afsluiting

Kosten & After SUP SAUNA

De workshop kost 75 euro p.p. (inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee en iets lekkers.) Indien je deze workshop boekt kun je kosteloos gebruik maken van de sauna-faciliteiten van Thermen Bussloo. Je kunt dit bij je reservering aangeven. Via de website van het Banyan Centre kun je direct een plek reserveren voor deze unieke workshop.

WIN! 25 euro korting, incl. gratis sauna-entree t.w.v. € 32,50.

Oh My Yoga mag één iemand blij maken met een leuke korting van 25 euro voor de SUP-yoga workshop! Je betaalt dan 50 euro voor de eendaagse workshop, inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee en gratis sauna-entree t.w.v. € 32,50. Wat je daarvoor moet doen? Like de Facebook-pagina van Oh My Yoga en het bijbehorende bericht. Mail ook je gegevens naar info@ohmyyoga.nl. Je kunt meedoen tot vrijdag 23 mei 12.00 uur. Dan wordt de winnaar van deze win- en kortingsactie bekendgemaakt.*

*Voorwaarden:

 • 1 reactie en e-mail per deelnemer,
 • deze winactie is geldig tot vrijdag 23 mei, 12.00 uur,
 • de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht,
 • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(Visited 181 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.