Kate & Jakob, where yoga meets fashion

Je hoeft maar naar de yogakleding van het merk Kate & Jakob te kijken of je wordt overvallen door totale relaxtheid. En dan heb je nog geen yoga pose gedaan. Maar yoga is ook geen must met een Kate & Jakob aan. De eenvoud, de zachte kleuren, de kwalitatieve stoffen die heerlijk aanvoelen en de subtiele fashion look creëren comfort en een stijlvolle outfit. Ideaal voor in de yogastudio en voor een after yoga afspraakje met een vriendin, een snelle boodschap onderweg naar huis en gewoon lekker om in te relaxen, thuis op de bank.

Less is more

K&J impressie

Het Amsterdamse kledinglabel Kate & Jakob maakt duurzame yogakleding voor vrouwen en mannen met als gedachtengoed ‘Less is more’. Schoonheid zit tenslotte niet in de glitter en glamour maar in de details en de kwaliteit van het product en de pasvorm. Dat zie je terug in de ontwerpen, de keuze van hoogwaardige stoffen, de keus om in Portugal te produceren en om weg te blijven van het dogma om elk seizoen een compleet nieuwe collectie te produceren. Het uitbreiden en verwijderen van items en kleuren uit de collectie gaat uit van het natuurlijke ritme aan behoeften en op deze wijze wordt de collectie gevormd.

In love with…Kate dress

K&J-post1

Bij Oh My Yoga zijn we ‘in love with’ de Kate tuniek, die je tevens kunt dragen als een fashionable jurk buiten de yoga-les (zie foto). Voor een stylish look en een comfortabele feel. Het is een korte jurk met een wijde ronde hals en aangeknipte mouwen. De kleine plooien in de zijnaad van de taille zorgen voor een comfortabele pasvorm. Tijdens de les kun je er de bijpassende Kate & Jakob Jersey broek bij dragen. De jurk is gemaakt van een Lyocel en katoen mix. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en peper. Prijs: € 69,00.

Yin & Yang

 K&J-post2

De DNA van K&J komt voort uit de levensvisie en het gevoelsleven van Dick Jacob Langenberg en Karianne Kraaijestein, de oprichters van Kate & Jakob. Kate staat voor puur & gezegend en Jakob staat voor hij die volgt en bedriegt. Ofwel ‘yin en yang’, de zon en de maan en vrouwelijk en mannelijk. Kate & Jakob staat voor karakter, kracht, compassie en wilskracht. Voor iemand die goed voor zichzelf is, maar ook open staat voor de behoeften van anderen en zijn omgeving. Geen loze woorden maar echt het hart van het merk. Een filosofie om verliefd op te worden en kleding die je alleen al daarom wilt dragen.

Meer informatie over Kate & Jakob en de online shop vind je op: www.kateandjakob.com

(Visited 615 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.