Gezonde tip: inspiratie op de Gezondheidsbeurs!

Sfeerbeeld visual Gezondheidsbeurs - website

Over een paar dagen is het zover! De Nationale Gezondheidsbeurs – het jaarlijkse event waar je inspiratie vindt en krijgt voor een gezonde leefstijl – vindt plaats van 2 t/m 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Een mooi event waar jij ook bij kan zijn. Op Oh My Yoga hebben we namelijk een te gekke actie: de eerste 100 volgers via Oh My Yoga betalen slechts 2,50 voor een kaartje!

De aankondiging van dit event plus de kortingsactie is voor mij meteen de perfecte manier om de comeback van Oh My Yoga in te luiden. Het is namelijk alweer even geleden dat je hier een blog hebt gelezen. Daarover binnenkort meer. Tijdens de Gezondheidsbeurs staat een gezonde leefstijl centraal. Vinden van balans kan zorgen voor een betere gezondheid. Yoga kan helpen die balans te (her)vinden. Het leert je leven met liefde en aandacht voor jezelf. Dat is de reden waarom ik een paar jaar geleden mijn blog ben begonnen. Ik wil op een eerlijke, nuchtere en zoveel mogelijk onafhankelijke manier schrijven over yoga en andere onderwerpen die passen binnen een gezonde yoga lifestyle. Zo ook de Nationale Gezondheidsbeurs.

Ontmoet bekende sprekers over health, food, body, mind & beauty

logo-gezondheidsbeurs-2017

Als het gaat om meer balans en bewustwording, dan is de Nationale Gezondheidsbeurs de plek waar je aankomend weekend zeker moet zijn. Hier vind je genoeg gezonde inspiratie met gasten als Jet van Nieuwkerk (Happy & Healthy), Fajah Laurens (Killerbody), Vivian Reijs (Gezonder en blijer) en vele andere inspirators. Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt de gezonde beurs je ook actieve workshops, ontspannende massages, yoga, mindfulness, wellness, knettervers feelgood food, voedingsadviezen en nog veel meer. Wil je de ochtend energiek starten, dan kun je meedoen met de Wakey Wakey yoga ochtendsessie van Evy Gruyaert (ook bekend van Hardlopen met Evy). Weten hoe je stress de baas wordt? Meld je aan voor een interactieve ‘mindfulness’ workshop. Of laat je door artsen en specialisten inlichten over hart- en vaatziekten en het voorkomen van diabetes.

Voor slechts €2,50 naar de Gezondheidsbeurs!

Inspiratie opdoen voor een gezonde leeftijd? Voor de last minute beslissers en volgers van Oh My Yoga hebben wij een leuke kortingsactie. Je betaalt slechts €2,50 voor een kaartje i.p.v. €20,-! Je bestelt je kortingskaarten eenvoudig met actiecode OHMY op www.gezondheidsbeurs.nl.

De Nationale Gezondheidsbeurs
Van 2 tot en met 5 februari 2017
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 tot 17.30 uur
www.gezondheidsbeurs.nl.

(Visited 268 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.