Yogatassen van Eefolve, handmade with love

Summer is coming…en daar worden we blij van. Nog vrolijker worden we van de kleurrijke yoga (en pilates-) tassen van Eefolve. Ze zijn handgemaakt, met liefde, zorg en originele stoffen. Ideaal om je yogamatje in te bewaren en in mee te nemen, op weg naar yoga.

Van Amsterdamse bodem

Eefolve-woonboot

Het gezicht achter Eefolve is Eveline Bakker, vanuit haar woonboot in Amsterdam maakt ze de hippe tassen. Alles doet ze zelf: het ontwerp- en naaiproces, de fotografie en de webshop. Ze struint langs markten en zoekt in winkels naar originele stoffen van kwalitatief goed en stevig materiaal. Liefst zo kleurrijk mogelijk en met originele prints. Want, kleurrijk dat is zoals Eveline zelf is.

One-of-a-kind

Eefolve-biologisch katoen

Daarnaast werkt ze met biologisch katoen, waarvan de productie ecologisch, economisch en sociaal duurzaam is. De yogatassen ‘Pistache’, ‘Olive’ en ‘Lila’ en ‘Pink’ (zie foto) zijn daar voorbeelden van. De tassen worden in kleine oplages en stuk voor stuk met de hand gemaakt, daardoor heb je bij aanschaf van een Eefolve altijd een uniek exemplaar in handen. Heb je zelf een bepaalde stof op het oog of tas in gedachten, dan kun je op aanvraag een tas laten uitvoeren in de gewenst stof, afwerking en afmeting.

Meditatief

Eefolve-Eveline Bakker

Als Eveline niet achter de naaimachine zit, dan staat ze als juf voor groep 3 van de bassischool. Naast haar werk in het onderwijs volgde zij de modevakopleiding bij een Marbo Modevakschool. Na haar opleiding maakte Eveline jarenlang haar eigen jurken en shirts. ‘Voor mij heeft met name het naaien een ontspannende, meditatieve werking’, verklaart ze. Ook kan ze er haar creativiteit in kwijt. Haar zus, die yogadocente is, bracht haar op het idee om yogatassen te maken. Eefolve was een feit. Inmiddels doet ze dat nu vier jaar, met veel plezier en liefde voor de tassen. En dat zie je terug in de frisse en vrolijke ontwerpen.

Eveline maakt ook oogkussens, schouder- en heuptassen en voetversieringen. Wil je ook zo’n mooie tas om je schouder dragen? Neem dan een kijkje in de online webshop op www.eefolve.nl.

Win! Lavendel Oogkussen

Eefolve-oogkussen

De oogkussens van Eefolve zijn gemaakt van ecologisch katoen en gevuld met ecologische lavendel van Texelse bodem. De lavendel is aangevuld met biologische lijnzaad. Het kussentje verzacht bij spanning en is ideaal om te gebruiken ter ontspanning na de yoga en meditatie en heerlijk om te gebruiken voor het slapen gaan. Een weldaad bij vermoeide ogen. De kussenhoes is afneembaar en wasbaar en de kussen is huidvriendelijk.

Oh My Yoga geeft een Lavendel Oogkussen van Eefolve cadeau. Kans maken? Like Oh My Yoga op Facebook: https://www.facebook.com/YogaOhMy en de bijbehorende post. Mail dan ‘Winactie Oogkussen’ naar info@ohmyyoga.nl en vertel waarom jij de Oogkussen goed kunt gebruiken.*

  • 1 reactie en e-mail per deelnemer,
  • deze winactie is geldig tot vrijdag 2 mei.
  • de winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht,
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
(Visited 500 times, 1 visits today)

One Comment on “Yogatassen van Eefolve, handmade with love

  1. Pingback: Yogafestival Haarlem: van Flying dragon tot Happy Energy - Oh My Yoga Oh My Yoga