Be eco friendly met BLooM Yoga Bags

Op Oh My Yoga tippen we met alle liefde duurzame lifestyle artikelen. Zo ook de nieuwe Rag Bag collection van BLooM Yoga Bags: stoere yogatassen gemaakt van gerecycled materiaal.

From India with love…

De tassenmerken Rag Bag en BLooM Yoga Bags hebben hun krachten gebundeld en een nieuw, uniek model yogatas gecreëerd. In India verzamelen de medewerkers van de organisatie Raghu gebruikte grote theezakken waar thee in wordt vervoerd. De zakken worden weggegooid door restaurants. Dit sterke, waterdichte en stoere materiaal is zeer geschikt om tassen van te maken. Iedere tas heeft een unieke print want iedere theezak is weer anders. Dit project genereert werk en inkomen voor 20 vrouwen in een klein dorpje in Tamil Nadu (Zuid India). Bovendien worden materialen opnieuw gebruikt in plaats dat deze onnodig voor nog meer afval zorgen.

BlooM-post

Rag Bag heeft jarenlange ervaring met het produceren van tassen van dit materiaal en BLooM Yoga Bags heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van yogatassen. Samenwerking tussen de twee heeft geleid tot dit stoere ontwerp en een mooie eco friendly yogatas. De tassen zijn verkijgbaar is diverse kleuren. De tas is waterbestendig, je yogamat en kostbare spullen blijven dus droog bij een plotselinge regenbui. En er zit een extra vakje in voor je kostbare spullen. Prijs: € 54,50.

Wil je ook zo’n eco friendly yogatas. Op de website van BLooM Yoga Bags kun je de tas bestellen: www.bloomyogatassen.nl

(Visited 230 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.