Begin 2014 gezond met Detox Delight

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Voor velen is dat aanleiding om definitief te stoppen met slechte eetgewoonten, gezonder te gaan eten en toch echt een paar kilo’s af te vallen. Sommigen pakken het rigoureuzer aan met een inwendige reiniging waarbij het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen. Oftewel een Detox. Onlangs ontdekte ik de detox-kuren van Detox Delight. Zij laten zien dat je geen weken hoeft te verblijven in tropisch resort waar je bent aangewezen op groene sapjes en liters water. Behalve dat je voor dit soort luxe kuren veel geld moet neertellen, zijn de resultaten vaak tijdelijk en heb je tonnen discipline nodig. Detox Delight heeft detox-kuren ontwikkeld die je gemakkelijk thuis kunt doen en die zorgen dat je gezonder, slanker en een stuk vitaler wordt.

Puur plantaardig, voor puur genot!

DetoxD

De detox-kuren zijn ontwikkeld door de beste voedingsdeskundigen en Raw Food experts en staan voor: gezonde voeding, versterking van het immuunsysteem, bijtanken van energie, ontgiften van het lichaam, gewichtsvermindering en huidverjonging. Een groot bijkomend voordeel: je hoeft geen uren in de keuken te staan en hebt geen ingewikkelde boodschappenlijstjes meer nodig. De menu’s bestaan uit puur plantaardige ingrediënten en de sappen worden vers gemaakt zonder enige conserveringsmiddelen. De kuren bevatten een overdaad aan vitaminen, mineralen en andere gezonde voedingsstoffen. De dagmenus zijn volledig op elkaar afgestemd en bevatten alles wat je nodig hebt om te kunnen detoxen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, behoeften en agenda biedt Detox Delight kuurprogramma’s aan van 3, 5, 7, 12, 14 of 19 dagen. Hierbij geldt dat hoe langer de kuur, hoe intensiever de werking en hoe langer de behaalde resultaten behouden blijven.

Het verhaal erachter…

Detox-tea-post

Detox Tea: een reinigende en helende kruidenthee als aanvulling op de detox-kuren van Detox Delight

Detox Delight is ontwikkeld door Astrid Purzer. In 2008 onderging zij samen met haar echtgenoot drie weken een Panchakarma-kuur, de traditionele ayurvedische wijze van ontgiften. Ze was diep onder de indruk en geïnspireerd door de positieve effecten op haar lichaam en geest. Na haar terugkeer uit India nam ze een radicaal besluit: ze stopte met haar goedbetaalde baan, veranderde haar voedings- en leefgewoonten en nam alle mogelijke kennis over ayurvedische geneeskunde en hun detox in zich op. Eind 2008 werd het idee voor ‘Detox Delight’ geboren, waarmee ze zich vooral richt op het eenvoudig en praktisch toepassen van detoxen in onze stressvolle, hectische westerse levensstijl.

De Detox Delight lijn bestaat uit vier producten en kuren: ‘Juice Delight’ (een sappenkuur voor een snelle ontslakking en een energieboost), ‘Super Green Delight’ (een groentesappen-kuur ontwikkeld om de zuur-base balans in het lichaam te herstellen), ‘Juice & Soup Delight’ (vloeibare detox voor wie houdt van een hartige en warme maaltijd), ‘Detox Tea’ (een reinigende en helende kruidenthee als aanvulling op de detox-kuren).

Voor meer informatie over Detox Delight en over de detox-kuren en producten, kijk op: www.detox-delight.nl

(Visited 505 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.