A cup of Pukka Detox

Voor een energiek begin van de dag, voor een rustige nacht, voor zwoele zomeravonden en om je fit te houden op koele winterdagen…Pukka Thee biedt natuurlijke kruidentheeën passend bij jouw gemoedstoestand en voor ieder moment van de dag en het jaar. De kruidenmixen zijn samengesteld door ‘herbalist’ Sebastian Pole en gebaseerd op de traditionele Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Ayurveda gaat ervan uit dat gezondheid te maken heeft met de energiebalans tussen lichaam en geest.

Cuppa Pukka Detox

Toe aan een fris kopje thee? Probeer dan eens de Pukka Thee Detox. Deze bevat een melange van anijszaad, venkelzaad en kardemomzaad. Volgens Sebastian Pole de ideale mix om je lichaam te reinigen en te ontgiften. Het is een zachte thee die goed is voor de spijsvertering. Voor een goede start van het nieuwe jaar en heerlijk kalmerend na een actieve yoga work out.

pukka-detox-z

Pukka Thee is 100 % biologisch en wordt ethisch verantwoord geteeld door zelfstandige boeren. Pukka Thee is verkrijgbaar in natuurwinkels en ook online te bestellen. Kijk op www.buddhalife.nl, www.vitaminstore.nl of www.bewustgoed-winkel.nl.

Voor meer informatie over Pukka Thee, kijk op: www.pukkaherbs.com

 

(Visited 1.269 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.