Chi Neng Qigong op het dak van Mallorca

Chi Neng Qigong op Mallorca - dak klooster

Wil je er nog in mei tussenuit? Voor wie verdieping zoekt en voor wie uitgebreid wil kennismaken met de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong, organiseert het Chi Neng Institute Europe een bijzondere retraite. Patricia van Walstijn, directeur van het instituut, zal zelf de training geven. Er zijn nog plekken vrij voor de retraite, je kunt deelnemen voor een verlaagde prijs van € 1195,-. 

De retraite-week

Dak-Kloos-post

Deze week gaat over het ontwikkelen van innerlijke kracht en de kracht van de geest. Er wordt zes uur per dag lesgegeven, waarvan 1 uur theorie. Je verblijft in een klooster en traint op het dak van het klooster, in de patio, voor het klooster en achter het klooster onder de bomen. Er zijn heel veel mooie plekjes in de natuur. Op donderdag is er een excursie naar een authentiek dorpje waarbij je de dag lekker lui eindigt op het strand. Want, je hebt ook vakantie natuurlijk.

Verblijf in rustiek klooster

Kloostertuin Mallorca

Het rustieke klooster ‘Santa Llucia’, waarin je deze week verblijft, bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de bergen, in de verte de zee en over het landschap rond Mancor de la Vall. Een unieke plek. Het klooster is licht, schoon en aangenaam, de drie aanwezige nonnen zijn lief voor hun gasten. De kamers zijn eenvoudig en comfortabel, je hebt een ruime eigen kamer met wastafel, op de gang bevinden zich voldoende moderne douches en toiletten.

Eten bereid door de nonnen

Er worden drie maaltijden per dag geserveerd, het eten wordt door de nonnen gemaakt. Heerlijke traditionele gerechten met verse ingrediënten; kip, vis, paella, fruit, kaas en vers lokaal brood. De lunch is uitgebreid, het diner is licht. Vegetarische maaltijden zijn mogelijk. Er is wijn bij het eten en veel vers fruit. Met diëten wordt rekening gehouden. Het kraan- en drinkwater komt uit een eigen natuurlijke bron.

Omgeving

Onderaan de berg ligt een dorpje met een kruidenierswinkel, een bank en de lokale bar. Je kunt er in 20 minuten naartoe lopen, het is een schitterend wandelgebied en daar heb je tijdens de siësta ook meer dan genoeg tijd voor.

Mee op reis?

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring laat je hier dan verrassen door verdieping.

Sfeer-post

De Chi Neng Qigong retraite is nu te boeken voor een verlaagde, prijs van €1195,-. Alle prijzen zijn inclusief: transfer van en naar het klooster, indien je het aangeraden ticket boekt; accommodatie op basis van volpension en met eigen kamer; één busexcursie op donderdag. Exclusief vliegticket en reis- en annuleringsverzekering.

Deelnemen aan deze reis? Je kunt je hier aanmelden: Internationale reisworkshop Patricia van Walstijn.

(Visited 222 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.