’t Kan weer: buiten yoga!

Het is lente! De afgelopen dagen waren heerlijk qua temperatuur – niet te koud, niet te warm en niet te nat – en dus kon de yogamat weer uitgerold worden in de tuin en in het park. Niks fijner dan yoga in de buitenlucht. Houd jij er ook zo van? Goed nieuws! Op Buiten-Yoga.nl kun je vanaf dit voorjaar terecht voor alle yoga outdoor activiteiten.

Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Je hoort de vogels, je staat met je voeten echt op de aarde en je voelt de wind in je gezicht. Buiten yoga geeft je een fris en energiek gevoel. Voor de yogaliefhebber is buiten yoga een welkome afwisseling met yoga op de yogaschool en een leuke manier om losse lessen uit te proberen van verschillende docenten en om nieuwe mensen te ontmoeten.

Ontdek yoga outdoor locaties!

Op Buiten-Yoga.nl vind je een uitgebreid overzicht van outdoor yogalessen op het strand, in parken, in natuurgebieden, op het water (SUP yoga) of andere bijzondere locaties. Je kunt eenvoudig zoeken naar lessen bij jou in de buurt. Of misschien ga je deze zomer wel op avontuur met je yogamat en ontdek je bijzondere locaties in de rest van het land.

Voor yogadocenten is Buiten-Yoga een interessante manier om lessen (gratis!) aan te bieden zonder gebonden te zijn aan scholen of locatie-kosten.

Wereldrecordpoging buiten yoga

SUPyoga5Om het outdoor yoga seizoen feestelijk in te luiden, organiseert Buiten-Yoga.nl op 9 april a.s. een wereldrecordpoging buiten yoga ter land, ter zee en in de lucht.

Tijdens het lentefeest van Blijburg op 9 april zijn yoga en outdoor liefhebbers welkom voor een massa zonnegroet als ode aan de lente, afgesloten met een recordpoging ‘Tree Pose ter Land, ter Zee en in de Lucht’.  Op het land met de voetjes in het zand, op het water wordt de oefening uitgevoerd door yogi’s op, uit Hawaï overgevlogen, SUP boards, en in de lucht door acrobaten die zweven op aerial doeken. Dit in samenwerking met professionals MM Supboards, Aerial YogaNederland en Esther Ekhart.

Wil je er ook een (lente)feestje van maken op 9 april? Zorg dan dat je om 13:30 aanwezig bent met je yoga matje, handoek of SUPboard en doe mee. Kijk voor meer informatie op www.buiten-yoga.nl.

(Visited 264 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.