21 Day Detox

Suus blogt: 5 dagen alleen maar SAP

Voor wie gezond, fit en vitaal de winter wil doorkomen, biedt Lighthouse Works een 21 day detox pakket. Met het detox programma bouw je een blijvend gezond voedingspatroon op, leer je op een verantwoorde manier af te vallen en bied je weerstand aan de winterkou met een gifstofvrij lijf. In 21 day detox zit een detoxweekend in een 4* spahotel op de Veluwe met verse sappen, yogalessen, voedingsworkshops natuurwandelingen en meditatiesessies. In de aanloop en afbouw van dit weekend begeleidt Lighthouse Works je telefonisch en digitaal met tips en recepten.

Gezonde leefstijl in 21 dagen

Een korte periode ontgiften kan lichamelijk maar ook geestelijk wonderen doen. Toch valt het veel mensen zwaar om dit gevoel vast te houden. Met de filosofie dat we er 21 dagen over doen om nieuwe gewoontes aan te leren, komt Lighthouse Works met de 21 day detox pakketten naast haar reguliere driedaagse detoxweekenden. Dit betekent dat je na een weekend van sapvasten, voedingsworkshops en yogalessen er niet alleen voor komt te staan. Drie weken lang krijg je de nodige houvast om een gezonde levensstijl te behouden door middel van dagelijkse digitale begeleiding met recepten en tips en twee telefonische consulten om je een hart onder de riem te steken. Het 21 day detox pakket onder begeleiding van de specialisten van Lighthouse Works. Het pakket kost €749 per persoon en er zijn drie keer per maand startdata.

Ontgiften geeft winterboost

Het najaar en voorjaar zijn van oudsher traditionele vastperiodes. Een gezonde voorbereiding op de winter start met een schoon lichaam: je voelt je herboren, vol energie en positieve kracht. Zo ontglip je de gevreesde winterdip. Door het sapdieet ontdoet je lichaam zich van opgeslagen gifstoffen die vermoeidheid en kwaaltjes veroorzaken. Ook je lever herstelt zich en kan weer optimaal vet afbreken waardoor je afvalt. Met het 21 day detox pakket leer je jezelf een structureel gezond eetpatroon aan waardoor je de donkere en koude winterdagen makkelijk doorkomt zonder dipjes of extra pondjes.

Over Lighthouse Works:

Lighthouse Works is down-to-earth specialist in detox- en retraite-activiteiten. Lighthouse Works brengt wellness, spiritualiteit, opladen en gezondheid op een nuchtere wijze bij elkaar. De missie is om mensen te helpen om in balans te komen, lekker in hun vel te zitten en zich persoonlijk of spiritueel te ontwikkelen. Oprichtster Eelke Pollé en een team van toegewijde therapeuten en docenten dragen hiervoor praktisch toepasbare tools aan en bieden activiteiten en retraites.

Meer informatie en aanmelden:

Lighthouse Works: www.lighthouseworks.nl

21 day detox: http://www.lighthouseworks.nl/21-day-detox/

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Reacties plaatsen kan niet meer.